Jdi na obsah Jdi na menu
 


1. kolo ČP Český Krumlov - postup

img_0566.jpg

Jak k tomu došlo ? V pátek jsme sice odjeli později kvůli technickým problémům, ale vlastní cesta přes Prahu proběhla v pohodě. Po příjezdu do ČK kolem 22.15 hod. jsem si myslel, že všichni zalezou do spacáků a bude klid, ale opak byl pravdou. Měli jsme jen pro sebe malou tělocvinu a tak následovaly různé hry a soutěže, až jsem nakonec musel zavelet a o půlnoci se šlo spát. V sobotu nás jako první soupeř čekal Sokolov, o kterém jsme věděli, že společně s Chebem a Přerovem budou nejtěžšími soupeři. Po snídani a rozcvičení v "naší" noclehárně jsem byl mile překvapen výkonem celého družstva. Podle mého náš nejlepší výkon celého turnaje nedovolil Sokolovu, aby se dostal do hry a to i přes skutečnost, že při rozcvičce vypadali jejich smečaři nabušeně. Další dva zápasy s Č.Krumlovem A a Č.Lípou B jsme v klidu odehráli ve stejné tělocvičně a pak následoval přesun do tělocvičny na druhém konci Krumlova. Tam po zápase s náhradníkem za odhlášené Pardubice přišel nejtěžší soupeř dne Prosek Praha. Pomalu se začala projevovat únava, ale i tak to kluci zvládli opět 2:0. Příjemný pak byl i závěr soboty - relax v bazénu s následnou procházkou po a kolem Krumlovského zámku a já jsem stihl i setkaní s bývalým spolužákem

                                                                  img_0572.jpgV neděli ráno se nikomu nechtělo moc vstávat a úklid "noclehárny", snídani, přesun do druhé tělocvičny i první zápas s Chebem jsme sotva stíhali. Podle toho to taky vypadalo na hřišti a hlavně u Jakuba to vypadalo, že se snad ani nevzbudil. Ztratili jsme první set v turnaji, ale nakonec jsme v rozhodujícím setu zabrali a vyhráli 2:1. Před posledním zápasem bylo již jasné, že postupujeme do třetí osmičky, ale i přesto se zápas odehrál v naší režii. Pak už jen následovala sprcha, drobné ohodnocení a cesta domů, tentokrát přes Vysočinu.

img_0573.jpg

Výkony jednotlivců nebudu podrobně rozebírat, protože si myslím, že tentokrát jsme nezklamali jako kolektiv ani herně, ani jako parta. Jistotou byli Tonda s Michalem, standard si odehráli Tomáš s Jirkou a u Kuby s Ondrou stále platí, že ještě víc musí při hře zapojit hlavu. Samostatně chci poděkovat Radkovi a Danovi z Opočna, kteří mně opět utvrdili v tom, že jejich přibrání na ČP byla správná volba. Ve hře byli spolehliví a do party zapadli skvěle. Podám zprávu i trenérce.

Na závěr chci všem účastníkům zájezdu poděkovat za bezproblémový průběh (až na Kubův telefonát při zpáteční cestě), hlavní dík pak patří p. Radku Hovorkovi za poskytnutí auta k dopravě - jelo bez problémů. Díky !!!

P.S. : Krátce po příjezdu domů jsem měl telefonát ohledně místa konání příštího turnaje, když ze dvou možností (Č.Budějovice a RK) jsme po konzultaci s prezidentem oddílu p. Novákem vyhráli a v termínu 29.-30.1.2011 hrajeme doma !!!

POZOR :   Od 7.12.2010 úterní tréninky vždy od 17.15 hod., čtvrtky beze změn.

 

img_0584.jpg

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

super

TONDA,6. 12. 2010 20:04

Tak přesně takhle si představuju dobrou partu!! Opravdu jsem byl s aktivitou všech velmi spokojen. Malinko mi to pokazil při 2. setu s Chebem Kuba ale jinak bylo všechno super. Michal byl dobrá podpora hlavně na servisu a bloku. Taky jsem si uvědomil že bez Jirky si náhru neumim představit protože pro mě byla ideální jak za hlavu tak na "trojku". Tomáš, Dan a Radek zahráli na smeči velice dobře. Ondra musí ještě pilovat odstupování a vlaštovku ale jinak taky fajn. Kuba když chce tak zahraje bezvadně (škoda že se mu občas prostě nechce). Sám o sobě si myslim že jsem na útoku podal nejlepší osobní výkon i přes to že jsem se necítil od soboty moc dobře a doma jsem zjistil že mám horečku a tím bych chtěl oznámit že na úterní trénink nepřijdu...
K závěru jsme s Tomášem konstatovali že jsme asi jedinej tým v celý osmičce který má lepší útok a obranu na síti než pole! To je docela zajímavý...

Jinak naprostá spokojenost! Díky všem !
a ještě lepší je že příští kolo hrajeme doma ! :D

Re: super

VOLT,6. 12. 2010 20:51

Gratuluji a jsem rád,že jako kapitán takto píšeš. Je velmi důležité hrát jako parta. Rád Vás uvidím doma na ČP.

Re: Re: super

Šeda,9. 12. 2010 15:11

Přesně tohle chybí nám.............:(

Díky

Tom - Prezidento,6. 12. 2010 16:53

Ani chlapci nevíte, jakou jste nám udělali radost, znásobenou ještě něčím, o čem napíšu samostatně. Takže ještě jednou hoši děkujem! a máknem, 3. osma není konečná!!!