Jdi na obsah Jdi na menu
 


9. 6. 2010

Včera jsme se rozloučili se sezónou posezením na základně. Smažák šmakoval skoro všem. Po těch dvou, kterým nejel to dorazil smažákový mág OB. Rád bych viděl jeho nafouklé panděro těsně před večerkou.

Tréninky pokračují dál, ale jsou dobrovolné. V tréninkovém čase bude na Símance vždy někdo z nás, takže si můžete přijít kdykoli pinknout.

Kromě turnajů, na které vás upozorníme na stránkách začíná příprava na další sezónu nástupem na soustředění, které jsme konečně vyřešili. Zálohu 500,- noste do konce školního roku. Můžete ji uhradit i ve škole - mně.

Bohužel oznámila včera konec trenérské kariéry zakládající členka oddílu a majitelka nápadu na vytvoření volejbalového oddílu. Já věřím, že si to rozmyslí, a že se nad puberťácké hlody některých "hráčů" povznese. Protože kde budeme shánět jiného dobrodince, který  svůj volný čas (4 - 10 hodin týdně zdarma) bude trávit na hřišti, v autě, v tělocvičně, u papírů.... Za uplynulých 9 let to bylo cca 250 víkendových dnů a zhruba měsíc a půl z dovolené.

Možná by si to mohl opoziční hrdina okamžiku, před tím než vypustí svůj infantilní příspěvek, uvědomit. 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Ahoj

Petra,9. 6. 2010 9:10

Zdeni, hoď to za hlavu. Pevné nervy!

prázdniny

VOLT,9. 6. 2010 7:51

Všem přeji hezké prázdniny.

Je to škoda, že nám trenérka ukončila činnost. Můj názor, který jsem včera řekl,je , že ve třech se to prostě táhnout nedá. Už ve čtyřech to bylo "na krev". Skončit kvůli puberťáckým odsekům, kterých máme stejně všichni doma dost,no nevím. Je naopak pravdou,že zmíněný puberťák by si měl najít cestu k urovnání a vysvětlení situace tak, jak ji našel Som za pátek.