Jdi na obsah Jdi na menu
 


Anketa 1. liga junioři

Už je to oficiálně i na VISu!!! Blahopřeji trenérům i kadetům k přebornickému titulu a děkuji.

Jak jsme říkali na závěrečném banketu v GAPě, je třeba se vyjádřit osobně k příští sezóně. Plácat se znovu v KP kadetů nemá pro většinu hráčů smysl, protože je to nikam neposune. Jedině, že by se chtěli prsit před prckama.

I přes neslaný výsledek ve druhém zápase máme na čem stavět. Jako základ bych řekl, že na rozdíl od předminulé sezóny nebude problém s nahrávačem. Dan stíhá v pohodě, snaží se ve výskoku a se střeďákem Michalem jsou schopni jít do kombinací. Máme i hráče do pole, kteří se nebojí spadnout a kluci z Liberce mají chuť jezdit, jen musíme upravit program a to by neměl být problém.

Po turnaji starších žáků ve Svitavách jsem klidný i ze zálohy juniorů. Žáci zle potrápili Slávii i Svitavy, jejichž unavený "trenér" na tribuně se uchýlil i k několika nepěkným akcím. Ale s tím se musí počítat. Volejbal nejsou piškvorky a vždycky se najde nějaký chytrý trouba.

Prosím o vyjádření do týdne a zároveň žádám ty, kteří ještě neuhradili příspěvky na toto pololetí!

 

Anketa 1. liga a soustředění
jméno 1.liga soustředění
HOVORKA M.  
HOVORKA T.  
KAPAL    
KROUŽEK  
MAIXNER  
PÁTEK  
ŠVEC    
BERÁNEK A.  
EHL  
HORNÍČEK  
BERÁNEK O.  
VOLT    
MORAVEC    
ŠKOLNÍK    
HOVORKA O.  
EHL M.    
LICHÝ    
NĚMEČEK
   
KRISTEK    
NOSEK    
POKORNÝ    
POČTÝNSKÝ    

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Konec

Kuba,2. 4. 2012 18:16

Dlouho jsem nad tím přemýšlel, v podstatě mám úplně stejný názor jako Švícko. Jsem rozhodnutý, že příští sezónu určitě nebudu pokračovat a na soustředění také nepojedu.

Re: Konec

Tomáš,3. 4. 2012 15:17

Tahle sezóna ještě neskončila, nějak jsem nepochopil, zda to platí i pro zbytek této. Jak to je?

Re: Re: Konec

Kuba,3. 4. 2012 19:42

Myslel jsem to tak, že tuhle sezónu chci ještě odtrénovat a skončit až před začátkem další.

Re: Re: Re: Konec

Fajn,4. 4. 2012 8:14

Tak jen připomínám, že tréninky jsou stále stejně, protože jsem tě na nich dva týdny neviděl.

Re: Re: Re: Re: Konec

Švícko,4. 4. 2012 13:40

Já to beru stejně jako Kuba, chci dotrénovat sezónu a dohrát tu antuku proti chlapům, jen teď ve čtvrtek na trénink nepříjdu, protože v pátek dělám závěrečky v autoškole a chtěl bych se na to ještě pořádně podívat a mám poslední jízdy.

Re: Re: Re: Re: Re: Konec

,4. 4. 2012 21:14

Držím palce

Beru na vědomí

Tom,3. 4. 2012 9:23

Přeji vám vše OK v dalším sportování a připomínám, že máte ještě u VK Sport nějaké závazky.

škoda

VOLT,3. 4. 2012 8:03

Nebudu Vás přemlouvat, ale je to škoda. Už nějaký čas jste volejbalu věnovali a pevně doufám, že volné chvíle, které teď budete mít, dobře využijete. I já byl studentem a nechal jsem volejbalu, ale jen proto, že mě lákal fotbal. Pokud dáte přednost jinému sportu, je to jen dobře, pokud dáte přednost "poflakování", zábavám a diskotékám, je to podle mě špatně.

co dál?

Švícko,2. 4. 2012 14:44

Nechtěl jsme sem psát první, už kvůli tomu že jsme to říkal jako jediný na tom banketu a nikdo jiný se tam vlastně nevyjádřil. Já jsem o tom hodně přemýšlel a zůstal jsme u názoru, že dál už pokračovat nechci. nebudu mít na to dál už čas a 3 tréninky za týden bych prostě nestíhal, už takhle to mám tak tak a trénovat na první ligu 1 týdně je blbost, to uzná snad každý. Další důvod je ten, že celkově mě volejbal už tolik, spíše vůbec "nenaplňuje" a docela se v něm trápím (tím nemyslím nic proti trenérům, to vůbec!) a není to krátkodobý. takže na soustředění už nepojedu, o té první lize jsme se zmiňoval už výše. Takže jestli bude potřeba, tak bych dohrál sezónu, kdyby bylo málo lidí na tu venkovní ligu tak bych teda ještě pokračoval, aby kvůli mě náhodou na tom nebyl škodnej tým (kvůli počtu hráčů atd.) ale dál už pokračovat nebudu. Jsem napevno rozhodnutý, přemýšlel jsme o tom fakt hodně.

1. liga

Dan,1. 4. 2012 14:19

Do další sezóny bych určitě šel pokud bude s kým...