Jdi na obsah Jdi na menu
 


Beach mixy 16.7.11 VÝSLEDKY

21. 6. 2011

Výsledky:

1. Jakl - Jaklová

2. Vališ - Linková

3. Hrabálek - Hrabálková

malé finále: 9. místo Pokorný - Krásná

nejzkušenější dvojice: Novák - Maixnerová

největší chromajzli: Brenza - Cvejnová


Beach - mixy b.doc

Na turnaj se prezentovalo 16 dvojic, z toho pouze 4 z Rychnova, po jedné z Habrové, České Třebové, Chocně a Hradce. Zbytek tvořili buď čistokrevné páry z Prahy nebo hybridi : RK - Praha (holku z Podorlicka si nedokázali najít Johnny s Aldou).

Akce začala velmi příjemně. Sylva přivezla slíbené dobroty a uschovala je u mě. A když mi je vzápětí Johnny sebral, zeptala se ho Zdenka takticky, zda má cenu pro nejstarší dvojici... a bylo to. Vědět již před turnajem, že si odnesu prezent, se mi stalo poprvé. 

Prakticky všichni hráči z hlavního města nocovali v penzionu Lokay a bylo vidět, že mají za sebou dlouhou taktickou poradu. Zejména některé hráčky měly opravdu štěstí. Počasí bylo vlídné a nebylo slibovaných 26° - 30° + jasno.

Po losu 4 skupiny po čtyřech, systém dva vylezou do horního, dva spadnou do dolního pavouka, využil pořadatel všechna 3 rychnovská hřiště. Od minulého turnaje se ohromně zvedla laťka. Téměř 100% platilo, že každý mohl porazit každého. O postupech rozhodovaly nakonec pomocné body.

Do semifinále se dle mě dostaly ty opravdu nejlepší páry. Nebyl jsem sám, kdo si přál tříseťákové zápasy. Všichni předváděli nádherný plážák. Nakonec zbyla bramborová na Martina se Sylvou.

Děkuji všem, kteří mi pomohli s přípravou i úklidem. TN 

PS: Další mixy budou zřejmě 6. nebo 7. srpna. Po dohodě s I. Krásnou dáme včas vědět.

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

gratulace

VOLT,18. 7. 2011 7:04

Gratuluji vítězům!!!!!!!!!!

mixy

pepa,23. 6. 2011 14:16

Ahoj Tome,
řeknu ti, že se výborně dokážeš trefit do termínu...toto je další sobota, kterou jsem pryč a nemůžu...a můžu to říct takhle dopředu..jinak sobota před tím v pohodě a 14 dní po tom už jsem doma snad každou sobotu, jenom tyhle dvě 16 a 23 jsem fuč...no nic škoda, počkám si na třetí turnaj mixů :-D :-D ..takže za mě opětovná omluva :-( :-(