Jdi na obsah Jdi na menu
 


Bezva týden !!! Postup na Republiku, vítězství v Přeboru, posun na Símance...

Tento týden jsem si opravdu užil, jen houšť.

pohar.jpg

 

 

Nejprve v úterý školní družstvo, základ tvořený kluky VK Sport vyčistilo všechny soupeře na Krajském finále v Jičíně a chystá se do Liberce. Už teď jsme mezi nejlepšími 12 družstvy v ČR, ale čekají nás těžcí soupeři ze sportovních škol a to bude mazec. Přesto je to již čtvrtý středoškolský titul Mistra kraje za poslední čtyři roky a to budou za měsíc bojovat ještě starší kluci ve své soutěži.

 

V sobotu podali kadeti asi nejlepší výkon v sezóně (co jsem viděl). A to byl Michal a Honza po plese, Horňa po párty nespal pro jistotu vůbec. Kdo umí počítat tak ví, co dvě  vítězství 3:0 pro celkové pořadí znamenají. Nechci to před posledním dvojzápasem zakřiknout a doufám, že sobotní výkon nabudil všechny hráče ke zvýšenému tréninkovému úsilí. Je třeba dohrát se ctí a připravit se na kvalifikaci.

 

V pátek přinesl dobré zprávy z jednání Karel Volt. Začínám pomalu věřit, že se situace dostane do standardní roviny. Díky němu zbývají poslední dvě - tři marginální otázky, které by mohly být bez velké exsangvinace vyřešeny. (Formulace je zvolena pro ty, co si libují v cizích slovech.)

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář