Jdi na obsah Jdi na menu
 


Fotky z turnaje + info k zakončení roku

V sobotu proběhl na průmyslovce druhý turnaj našich nadějí. Přiznám se, že jsem velmi pyšný na trenéry prcků, kterým se podařilo vlastními svěřenci zaplnit tělocvičnu. Je zřejmé, že to Míša, Zdenka + Milan, ke kterým se s potěrem přidal David dělají dobře a já jim za to velmi děkuji.

Celý turnaj zdokumentoval tatínek Štěpána (stejně jako závěr sezóny na Símance). Odkazy najdete pod textem. Fotek je spousta, některé jsou dosti trefné. Myslím, že stojí za to udělat si čas a projet  je postupně, jako jsem to udělal včera já. Měl jsem pouze jeden problém. Ať jsem nastavoval poměr obrazovky jak jsem chtěl ( i když jsem si před objektivem dával pozor a chodil se zataženým břichem až se mi občas nedostávalo dechu) do plavecké sezóny budu muset trochu upravit proporce.  

Zakončení roku - prckové Coach David

17.12.2013  trénink v 16:00 v hale , pak přesun na plavecký bazén. Na PBRK je zadán malý bazének ( teplota vody 32°C, teplota vzduchu 30°C) pouze pro prcky VK Sport RK + jejich rodiče (pro ty je nachystán i bar). Od cca 18:15 - do 19:30, když nás to bude bavit můžeme i déle. Zavíračka je ve 21:00

http://tomgiba.rajce.idnes.cz/

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář