Jdi na obsah Jdi na menu
 


Junioři ... díky!!!

Málokdo tehdy tušil, že mezi kluky na náboru jsou čtyři - Vánič, Horňa, Matěj a Stuchla, kteří to, postupně doplněni o Krassiče, Lukina, Frantu a hlavně od 7. třídy Roklíky, dotáhnou v mládežnickém volejbale až na špičku, získají respekt soupeřů zvučných jmen, nakouknou do reprezentací a hlavně vytvoří bezvadnou partu, která jim vydrží i mimo hřiště.

 

Medaile z MČR v barevném volejbale, pravidelné účasti na závěrečném turnaji "vyvolených" při MČR v šestkovém volejbale, vynikající reprezentace na olympiádách dětí a mládeže, umístění v Českém poháru a v neposlední řadě opakovaně vyhlášení mezi nejlepšími sportovními kolektivy rychnovského okresu.

 

Kromě trenérů má na výše jmenovaném obrovský podíl i Kuba, který nejen prošlapal cestu do extraligy, ale jeho zásluhou kluci na sobě makali i mimo trénink. Všichni se mohli díky vyrýsovaným postavám svlíknout do plavek, atleticky jsou vybaveni také perfektně.

 

Podobnou partu jsem měl od roku 1990 do 1998, kdy jsem zkusil obnovit atletický oddíl a pak se stejnými kluky trénoval basket. Když skončili Šorny, Radek, Francík, Hrubásek, Číža.... myslel jsem, že už podobnou kliku mít nebudu. Naštěstí jsem se mýlil.

 

Kluci díky, i po vás se mně bude šťukat. A ať už vás to se sportem nebo bez něj zavane kamkoliv jsem si jistý, že budete úspěšní. Naprostá většina z vás nás přesvědčila, že když máte cíl, tak si za ním umíte jít. Tak ať se daří!

Na 100% to byl v sobotu v tomto složení poslední soutěžní zápas. Co, jak, kdy dál....řečeno se sofa: "Ví vil sííí!"

 

TN

 

Jen pro doplnění:

 

Po obhájení vítězství v 1. lize a zisku Českého poháru, jsme v přímém souboji o EX padli s Kladnem a Ostravou. Za Kladno nastoupil v jediném zápase v sezóně Petr Špulák, hráč extraligových chlapů a majitel sošky za nejlépe podávajícího hráče sezóny. Patří mu oprávněně.

 

Ostravští kluci trénují každý den a mají nakročeno k mistrovskému titulu v kategorii U20. 

 

Prdnout s těmito soupeři není žádná ostuda. 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář