Jdi na obsah Jdi na menu
 


Junioři v polovině

22. 11. 2010

Půlku sezóny máme za sebou. Moje noční můra, že budeme v některém zápase působit trapně se nevyplnila. Naopak.

I po "odchodu" PZ a Pepy (nikomu jinému nezmizeli ze hřiště dva hráči základu) jsme schopni porazit družstva v 1. lize a nebo hrát s nimi vyrovnané zápasy. I když třeba 0:3 s Opavou vypadá lehce, průběh setů a rozdíl 3 míčů v setu je vlastně o jedné až dvou chybách, aby to mohlo být obráceně. Na Josku jsme se byli mrknout v Hradci. Proseku se sice nedaří, ale Pepa si svoje odehrál. I když mu to nepůjčí tak často, jak byl zvyklý, jde poctivě do každé akce. Snad se Prosek zvedne.

Říkat kdyby je blbost, ale kdyby byl býval Pepa, tak mydlíme na špici. O tom jsem přesvědčen, to jsou ty dva - tři body v setu. I proto jsem spokojený. Jak s hrou, tak hlavně s přístupem. A hlavně proti nám zatím vždy nastoupil soupeř v plné palbě - pouze Opavě chybělo libero.

Že máme rezervy to je jasné. Dnes jsme s KV studovali hru střeďáků v zápase s Opavou a jsme za jedno, že se musí víc zapojit do hry bez balónu. To znamená víc naskakovat, víc stahovat na sebe hráče - aktivněji. Např. Honza naskakuje poctivě na každý míč, ale o něco později než by měl a bloky už mu to nesežerou.

Ale to jsou maličkosti. Jsem rád, že se chytli kluci z Nechanic, kteří nám vytrhli trn z paty. Nevím, zda bychom do soutěže šli v 7 - 8 hráčích. 

Za odměnu vám posílám úplně nový klip mé oblíbené skupiny. TN

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Čau do Prahy

Tom,23. 11. 2010 13:22

Díky Pepo, doufám, že brzy pokecáme. V tom Hradci mě překvapilo především to, jak to bylo některým "plajerům" a hlavně i trenérům fuk. Že snad ani neprojevili snahu. Koukejte se zvednout. S matematikama jste museli v pátek fakt zaválet.

Re: Čau do Prahy

pepa,24. 11. 2010 17:03

No s tímto se občas potkáváme, a to víš, že se pokoušíme zvednout :-) ...prostě v tom HK nám to nějak nesedlo :-( ..a ty matici byl typický případ jako Vrchlabí a HK....v pátek suprovej zápas, bezchybnej. Prostě jak to fakt umíme...a sobota podprůměr, který by nestačil ani na druhou národní :-/ ..prostě děs :-/ ... ale sme ještě mladý, věkovej průměr cca 21 let, takže musíme makat, makat a makat :-) ...a snad to půjde ;) určitě pokecáme, koukal jsem se a 18. prosince hrajete podle CVF v rk, tak bych se rád přišel podívat :-) ;)

polovina sezony

pepa,23. 11. 2010 11:12

Zdravím všechny do krásného městečka pod Orlickými horami. A chtěl bych Vám všem popřát lepší druhou půlku sezonu. Jak mluvil Pan trenér, odchod dvou hráčů ze základu nemá žádný jiný tým a vidím to i tu v Praze, je hodně znát i jedna obměna jak na hřišti tak na pozici trenéra. Proto Vám všem budu do Rychnova držet palce, a jakmile budu mít nějaký víkend volno, rád se přijedu podívat na zápas a trošku Vám pofandit :-). Jinak typický příklad obměny týmu a nového kolektivu je jak u nás na Proseku tak hlavně v Kladně. V Kladně odešli ze základu dva lidi a tak na půl Karel Linz, kterej hrál tak plus minus nastejno s Divišem, i kdyz ke konci hrál už víc KL, ale to nic nemění na tom, že obměna cca 2,5 hráčů a kde je Kladno teď. Je to velký skok. A co se Proseku týče, tam na hřišti 5-6 lidí každej zápas, tak se pomalu sehráváme, a bohužel po krásném zápase ve Vrchlabí sme měli slabou sobotu v HK, předem se omlouvám všem, kteří se přijeli podívat, za ten ostudný výsledek :-(, ale v posledních kolech máme famozní pátky, ale podprůměrné soboty, a je to jenom v tom, že ještě nepracujeme jako tým. Myslím, že týmový duch je 7 hráč na hřišti, kterej občas ten zápas rozhodne. Proto Vám přeju hodně štěstí do další půlky sezony, ať se daří jak novým hráčům tak i těm, kteří tu ligu juniorskou už chvilku hrajou :-) Držím Vám palce :-) s pozdravem pepa ;)