Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kadeti v Lupenici na BEDNĚ!!!

Nedělní turnaj dal dohromady opět Švícko a já mu za to děkuju. Nečekali jsme žádný zázrak, většina hráčů zapomněla jak vypadá balón.

Za sebe se přiznám, že jsme byl docela prima překvapený.

Po vítězství nad bééčkem Slavie 2:1 kluci prdli s Hradeckým áčkem, ale 2. set už vykazoval známky zlepšení a objevilo se i pár dobrých akcí. Pouze série zkažených podání v koncovce zhatila cestu do tie breaku.

Pak jsme hráli proti Ústí (v plné palbě). Asi nejlepší zápas. Samozřejmě, že nás kluci ústecký přetlačili, ale po boji. V prvním setu od stavu 19:19 dopodával Jirka Záleský a ve druhém se o to postaral v začátku setu sudí. ALE - Michal zamáznul parkrát Matese i Jirku, to samé se povedlo Švíckovi, Michal N. se prosazoval na smeči, Tonda byl spolehlivý na účku a Tomáš H. se nebál a třískal do balónu o stošest. Až trochu zesílí, tak bude štípat parkety. A konečně se v tomhle zápase rozehrál Dan - což byl základ výkonu.

V posledním dějství, asi s vidinou zisku pohárku, poslali ústeční za bééčko 2 hráče z áčka a Vojtu, který je již je sice volitelný do parlamentu (21let), ale na place se to nepozná. Po prvním ztraceném setu - 4 vyhozená podání v koncovce, jasná záležitost 25: 16 a 15:5. 

Mám z toho dobrý pocit. Teď jen jak zamakáme na soustředění.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář