Jdi na obsah Jdi na menu
 


LIBEREC - stručná zpráva

 V pondělí vše klaplo. Odjeli jsme přesně. Po menším bloudění vinou řidiče menšího vozu jsme dorazili k volejbalové hale. Hned jsme narazili na ředitele VK Dukla pana Šimoníčka, který nám ukázal vše podstatné. Kde je VIP salónek, jak se obsluhuje pult a kde je lednička. Kluci se zatím rozcvičili a šlo se na věc.

V prvním setu jsme byli předposraní a brzy to bylo 10:0 . Pak jsme se konečně začali osmělovat, dovolili si pár akcí a chlapci zjistili, že si přece jen mohou pinknout. V dalším setu to už bylo o něčem jiném. Dohromady jsme odehráli 4 setíky v dokonale přátelském duchu. Celá lavička - 11 hráčů se vystřídala na place. Povedlo se parkrát zablokovat, obzvlášť Mates byl vynikající. S Danem si taky několikrát sedli. To plati i o Michalovi H., který s tím ze středu také zazvonil.Všichni smečaři i obě účka položili bodíky. Jako zkušenost to byl výborný zápas.

Ti starší si zkusili, že to jde, ti mladší zase, kde mají přidat. Jen to PODÁÁÁNÍÍÍ.

Zlatý hřeb večera začal ve 20:45. Co víc jsme si mohli přát. Pět setů, odvrácený prohraný zápas z 12:19. Rozhodující set 15:13. Plná hala, naše ksichty v televizi, pivo zdarma. Miluju tenhle sport.

 http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/10128655975-volejbal/211471290570007-vk-dukla-liberec-vk-dhl/

 

PS: Několik poznámek ke klipům. Je neuvěřitelné, jaké potíže měli domácí s podáním Přemysla Kubaly. Jirka se naučil v Liberci spoustu nového, viz. video, což u nás nepředvedl za celých 6 let. 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Překvápko !!!

pepa,20. 10. 2011 13:55

po dlouhé době opět navštěvuji tyto stránky a dosti se divím, co se to tu za dobu mé nepřítomnosti nestalo :) je to super číst všechno co se tu děje :) jenom mě mrzí, že nemůžu být u toho taky :( přiznám se, když jsem se koukal na zápas Liberce s Ostavou, tak jsem nemohl uvěřit, co tam vidím...a opravdu byli to rychnovští kluci :) :D jinak je to super, nevím co k tomu víc říci... jenom to - doufám, že Vás to kluci baví a trenéry taky ;) ;) Jinak jestli by jste si chtěli udělat v úterý výlet, tak v České Lípě v nové hale se hraje exhibiční zápas místních borců "A" a borců "A" nedaleké Dukly ;) takže kdyby jste si chtěli udělat v úterý výlet...rád Vás tam uvidím ;) myslím, že to bude pěknej volejbal ;) jinak držím všem palce a doufám, že mě čas konečně pustí a budu moci se na VÁS přijít podívat ;) s pozdravem a přáním tvrdého servisu pepa :)

Re: Překvápko !!!

Tomáš,20. 10. 2011 19:32

Čau Pepo,
blahopřeju k vítězství nad Kladnem. Věřím, že pinkáš o 106 a neděláš nám ostudu. V úterý to bohužel nevyjde, ale i tak Ti budeme držet palce. Kdybys chtěl s námi zajet do Liberce viz. článek, tak Tě samozřejmě berem a lístky i se sponzorským pivem Ti zařídíme. Kdybys potkal Jardu Linharta přimluv se, aby nás dal do Poháru žáků. Prošvihl jsem přihlášku a letos máme zrovna docela ambiciózní mančaft. Ať se daří. Zatím Alles Gute T

Re: Re: Překvápko !!!

pepa,21. 10. 2011 0:04

No, pravda je, že pinkám o 106 :) jinak ostudu asi nedělám... hlavní problém je, že nehraju v základu..jsme tam cca 3 docela na stejné úrovni blokaři a já jako nováček na to doplácím...takže moc nehraju...výhoda je, že jsem dostal svojí první šanci (připomínám po 5 odehraných zápasech) až proti Kladnu a trenéra jsem nezklamal...zahrál(i) jsem (jsme) docela dobře, takže i z hlediska, že jsem si zahrál, tak z hlediska vítězství, jsem se sebou spokojený... a trenéra myslím jsem taky nezklamal, tudíž teď bych si mohl už i více zahrát ;) jinak co se týče vašeho dalšího výletu na Duklu, tak z pohledu Jardy Linharta (nevím o koho jde a nepotkali jsme se) Tě Tome nepotěším, ale pokusím se pro to udělat maximum;) s pozdravem a snad na brzkou shledanou pepa

FOTKY

Švícko,9. 10. 2011 15:20

Zde přikládám odkaz na fotky z Liberce, jsou tam všechny ;)
http://www.uloz.to/10559951/volejbal-rar

Re: FOTKY

Tom,9. 10. 2011 16:14

Švícko to je bezva, pouze můj počítač není schopen otevřít rajče.

utěrač

Jirka,6. 10. 2011 19:40

to video "Jirka v Dukle" mě fakt jako dostalo :D :D

Zápas

Tom,5. 10. 2011 12:04

Koukněte se na výsledky juniorů v extralize a zjistíte, že jsme nebyli zas tak špatný.