Jdi na obsah Jdi na menu
 


LIBEREC 2. verš

Začínám si zvykat. Velký oddíl si z nás nedělá prču, ale co slíbí to splní - vrchovatě. Vzhledem k tomu, že všichni maturanti zůstali doma, příležitost, kouknout do kuchyně vrcholového sportu dostali mladší kluci a jedna holka. Po příjezdu jsme pomohli s přípravou na hlavní bod programu a uhráli jsme myslím, že víc než přijatelnou plichtu. 

Pan Šimoníček nám prozradil heslo, které nás vpustilo na ubytovnu, do haly, do VIPky a následně jsme, i díky Honzovi M., uzavřeli obchod se zástupcem Galy, za velice přijatelných podmínek.

Zápas extraligy o 1. místo byl kvalitnější než před měsícem. Bohužel v koncovce rozhodly individuální chyby na straně Dukly, které zkušeně Budějky využily.

První společný trénink reprezentantů proběhl ve volnějším tempu, a bohužel moje představa o důkladné a intenzivní rozcvičce vzala záhy za své. Chlapci s vlaječkou se lehce rozkopali, pak v lenochodném tempu obkroužili párkrát hřiště. Po té se měli induviduálně protáhnout, to jsem z některých docela rostl. Chvilku mně to připomínalo skupinku Maixner, Hovorka, Švec před tréninkem. Věřím, že si naši hoši nezapamatují pouze tuto část.

Druhou část tréninkové jednotky tvořilo pilování podání a příjmu. To už byl docela hukot. Asi to zkusíme hned dnes na tréninku taky.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

pozvánka

pepa,9. 11. 2011 15:39

Zdravím všechny do Rychnova :) sem rád, že čtu úžasné zprávy, které posouvají mílovými kroky rychnovský volejbal dopředu ;) a rád bych vás pozval na zápas Juniorská repre vs. Loko Česká lípa, kde bych se měl ukázat i já a za velmi slibných předpokladů bych si mohl i zahrát (jsme tam velmi vyrovnaní 3 blokaři a jelikož mám toho odehráno v tomto týmu nejméně z nás tří moc mi zatím trenér nevěří, takže nemůžu nic slíbit ale budu se snažit se nějak na hřiště dostat) a rád bych Vás pozval na tento zápas ať můžete zhodnotit juniorskou repre (nevím jestli jste jí už viděli v akci nebo ne :-/ - nás si ale nevšímejte :-D :-D :-D jinak hrajeme v pátek 18.11 od 19 hod. Tome, jak to vidíš ? :) Rád vás tam všechny, nebo aspoň část obecenstva uvidím a těším se na brzkou shledanou :) :) :) pepa

Re: pozvánka

Tom,9. 11. 2011 16:04

Pepo, to je zrovna volno, tak se to hodí, navrhnu to ostatním a uvidíme. Díky za pozvání. Ať to sype.

Re: Re: pozvánka

pepa,9. 11. 2011 17:44

Zapomněl jsem asi upřesnit místo konání - tak pro jistotu to je hala Liberce, kde jste sledovali LIVE televizní duel ;) dobře, poptej se a rád vás tam uvidím fandit jako fanoušky Lípy :D