Jdi na obsah Jdi na menu
 


Maraton s ČZU + Pohár v Hořicích

K víkendu jen krátce, aby byl Karel, jenž se zaslouženě rekreuje v Tatrách (Nízkých), v obraze.

VK Sport RK - ČZU B 3:0

První zápas rychlá splachovačka. S Tomášem Pátkem v základní sestavě jsme šli při jeho podání do vedení 7:1 a kdyby mu to kluci nezkazili, mohl to snad dopodávat. Všichni kluci se dostali na plac. V prvním setu dosáhl soupeř 10 bodů, z toho bylo našich 8 zkažených podání. Servis byl opět neslaný nemastný. Zápas paradoxně ukončil smečovaným servisem malý Beránek, kterému se od čtvrtka vyléčilo zranění na ruce.

VK Sport RK - ČZU B 3:1

Zakřiknutí hosté se začali osmělovat a konečně předváděli, co v nich je. Ve třetím setu jsme promrhali vedení 16:8, dostali se do koncovky a při mečbolu jsme měli ve výměně 2 x nabito. Příjem za 1, jenže nahrávač JE byl proti ukončení zápasu. Tak musel do 4. setu opět základ.

ČZU B - VK Sport RK 0:3

Opakovaný zápas, který jsme už jednou v Praze vyhráli. To se naštěstí povedlo i v sobotu.

Po tomto maratónu se našli 4 ochotní : Tomáš H, Tonda, Ondra H a Honza Š. a doplnili vypleněnou sestavu mužů na nedělní turnaj KP v Hořicích

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Z různých vážných i jiných důvodů jsme zbyli z mužů k dispozici pouze dva. Standa a já. Na turnaji, kde o nic nešlo jsme si pinkli dosyta. Nejprve jsme prdli ve třech setech výborným klukům z Chlen. pak jsme dostali 2:0 od Hronova a v závěrečném zápasu jsme v tiebreaku praskli s Hořicemi.

Když se to napíše takhle, vypadá to blbě. Faktem je, že mlaďáci zahráli perfektně. Švícko na středu, kam vůbec nechtěl, pokládal jeden balón za druhým. Tonda byl jistota a musím s radostí konstatovat, že hraje tak, jak jsme před rokem doufali. Tomáš na smeči výborný. Ondra se za poslední měsíc ohromně zlepšil a to dokázal i v Hořicích.

Se Standou jsme se shodli, že bychom v původní "chlapské" sestavě nedopadli lépe, naopak.

Jednu poznámku si neodpustím. Pokud stále platí, že tato soutěž je vypsaná pro hráče, kteří hrají maximálně KP II, tak by se to mělo dodržovat. Pokud má někdo Mindervertigkeitkomplex a ukájí si ho tímto způsobem, tak je trapnej. Na place se předváděli hráči nejen z KP I, ale i z ligy. Je to podobný, jako kdybych vypsal plavecký závod pro kategorii 75 a výš, soutěžil s nimi, a pak při přebírání cen na ně dělal dlouhej nos.