Jdi na obsah Jdi na menu
 


Mistrovství České republiky 2012 - starší žáci

Vůbec není proč být zklamaný. Na turnaji jsme se zapsali velmi dobře. Hned po prvním utkání s Příbramí za mnou přišli ostatní trenéři a nestačili se divit jak mužstvo z "vesnice" dokáže potrápit a znervoznět družstvo jako je PŘÍBRAM. 

Druhý zápas byl pro nás velmi smolný a ukázalo se jako rozhodující pro další průběh. Ve druhém setu za stavu 21:21 hráč Plzně hrál "u nás" tak nešťastně, že Pavlu H. pohmoždil kotník. Od této chvíle jsme vlastně hráli pouze se 6- tí hráči, bez možnosti střídání atd. Zápas jsme prohráli, ale trochu zatrpkosti jsme cítili.

Druhý den jsme hráli se Slávií o postup do čtvrtfinále. Nastoupili jsme do prvního setu s velkým respektem, protože Pavel zůstal na lavičce. Za to druhý byl z naší strany vynikající. Bojovností jsme Slávií přehrávali, ale v koncovce (vedli jsme 20:16), jak se ukázalo i v dalším zápase, Pavel hodně chyběl. Škoda, ale kluci se zachovali statečně a  pokud hrál Hradec, vždy mu fandili.

V prvím zápase ve skupině o 13-16 místo jsme hráli proti ČESKÉ LÍPĚ. Nehráli jsme špatně, ale nevydrželi jsme tlak soupeře a ten nám vždy  odskočili kolem stavu 15 bodů. Zaslouženě jsme prohráli.

Druhý zápas ve skupině proti ERVĚNICÍM  byl pro nás velmi nešťastný. Podle mě jsme ho měli vyhrat, ale nestalo se. Na žádost Pavla jsem ho postavil na post U jako "pajdající" hráč. První  set šel hladce až do stavu 24:21., pak se zadrhl a set jsme ztratili. Dost těžko se nám vracelo do hry  a ještě když  jsme od začátku druhého setu tahali za kratší konec. Kluci ale v sobě našli dost bojovnosti a nepřiznivý stav otočili. Šli jsme do tie breaku. Chtěli jsme od začátku být nad soupeřem, ale záměr se nám nepodařil a strany jsme otáčeli za nepříznivého stavu 8:3 . Kluci opět skvěle zabojovali a srovnali skoré na 13:13. Pak příšly naše chyby na útoku a bylo po zápase. V zápase jsme měli strašně moc zkažených podání a to rozhodlo.

V neděli jsme nastoupili proti DHL OSTRAVA. Nevím jakým způsobem se dostali do naší skupiny, ale proti nim jsme hráli bez respektu. Opět se ukazalo jak moc chyběl zdravý Pavel, do stavu cca 16 bodů jsme hrali vyrovnaně, pak přišlo několik zkažených příjmů a soupeř odskočil, stejný průběh jako u České Lípy.

Musím pochváli všechny kluky za příkladné reprezentování našeho klubu VK SPORT jak na hřišti, tak mímo něj. Jsem rád a hrdý na to, že jsme s Vámi mohl být.

 

 diplom-1.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tak je to tady. V mírně okleštěné sestavě vyráží naši borci na misi do Svitav. Dofám, že naváží na výkony ze Zlína, a že soupeře pěkně proženou.

Info z turnaje můžete sledovat zde: 

http://www.cvf.cz/souteze.php?action=skupina&id=4141

Něco bude i v tv na internetu. Info zde:

http://www.cvf.cz/souteze.php?action=folders&id=1789

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

liga juniorů

Marek VK Kladno,17. 9. 2012 9:09

Ahoj borci,
v sobotu jste nás v juniorské lize velmi potrápili! Vím, že máte mladé družstvo a svoje problémy. Přes všechno hrajete dobře a pokud vydržíte, tak to bude stále lepší. My jsme vloni v lize prošli stejnou cestu a letos očekáváme, že to bude lepší. Jsem přesvědčený, že spoustu soupeřů potrápíte. Konečně bodování v lize napomáhá, že je o co hrát. Držím palce, máte super trenéry, tak je poslouchejte.
Těším se na odvetu u nás na Kladně.
S pozdravem
Jiří Marek VK Kladno

naposledy

xxx,11. 5. 2012 8:27

Před časem jsem se zde lehce kriticky vyjádřil k článku napsanému k určitému utkání... Nemyslel jsem to nijak zle, byl to můj názor. Výsledek je zablokovaná IP adresa mého PC, takže ač bych chtěl třeba i pochválit - nemohu.... Ze svého PC už komentář nenapíšu.
Řekněte mi k čemu jsou tedy komentáře ? Asi jen na chválu a plácání po ramenou... Nedělám si iluze, tenhle komentář se tam taky asi moc neohřeje. Vaše volba. Ode mne již vše - zřejmě navždy... A že neuvádím jméno ? Myslím, že je to fuk, jde o obsah.

Re: naposledy

Tom,11. 5. 2012 20:55

Ahoj Elvisi, pokud myslíš na větu v článku, která reagovala na fanouška pod vlivem, tak na té se nic nemění. Podotýkal, že není ze Svitav, takže tvoje IP rozhodně nikdo neblokoval. Jinak hledám v příspěvku nějakou myšlénku ale marně...

Re: Re: Re: naposledy

Tomáš,13. 5. 2012 19:32

Ahoj naposledy, jen jsem chtěl vědět kdo to posílá. Zdravím do Letohradu, ulice Úzká. Myslím, že podpis nebolí. A protože je to naposledy: Tak pokud bude zase nějaký "trenér" na turnaji žáků nachcanej, tak se opět stane předmětem kritiky.

Díky

Tom,8. 5. 2012 10:02

Kluci díky,
ukázali jste, že postup byl zasloužený. Bohužel nejsme tak velký oddíl, že ztrátu hráče v pohodě nahradíme jiným. Stačí kouknout na tabulku a vzpomenout si, skalp kterých družstev jste letos získali nebo která jste potrápili. Snad na tento úspěch brzy naváže další parta.
Blahopřeji a děkuji TN