Jdi na obsah Jdi na menu
 


Rekapitulace 2010/2011

 Myslím, že není od věci krátké ohlédnutí za uplynulou sezónou. Vezmu to od nejmenších:

1) Opět se nepodařil nábor prcků, přišli pouze 3 - 4. Blýská se na lepší časy. Po celkem velké letákové kampani, jak by řekl Rimmer, je docela velká odezva. Uvidíme, kolik špuntů přijde 1. 9. Chtělo by to sehnat ještě jednoho nadšence, aby na to nebyly pouze dvě trenérky.

2) Minižáci - Karlovi se povedlo z nesourodého souboru udělat mančaft. I přes odchody některých hráčů, jeden mě zvlášť mrzí, postoupili kluci do finálové skupiny a postupně se výkonnostně dotahovali na nejlepší. Super výkon předvedli v Kvasinách, kde zvítězili. Míra Kroužek a Ondra Hovorka dokonce reprezentovali KH kraj, ač mají ještě rok čas.

3) Starší žáci : nahoru - dolů. Historicky první postup na M ČR a tam jak Jánošíci. 4. a 7.družstvo z Mistrovství ČR šmiknem a prdneme s "čočkařema. Dá se říct, oddělilo se zrno od plev a vůbec se nebojím přechodu do kadetů. To co předváděl mladší Hovorka na vysoké síti v lize neregistrovaných bylo perfektní. Družstvo doplněné příští sezónu o Dana, Michala Hovorku a Švícka má velké ambice v kadetském přeboru a pro následující sezónu návrat do 1. ligy juniorů. Jako přípravu na soutěž si na podzim střihnou okresní přebor mužů pod názvem VK Sport B.

4) Junioři: Po odchodu Pepy a známém podrazu PZ jsem měl obavu, jak se vůbec budeme v soutěži plácat. Začátek byl ale perfektní. Pomohli nám kluci z Nechanic, kteří bohužel neodvedli, kromě Tomáše, výkonnostně to, na co mají. Obzvlášť Kuba byl čtvrteční. Kdyby byl býval mydlil jako v Poháru, tak máme vystaráno. Bohužel se rozpadli tréninky, takže jsme mohli většinou pouze trénovat HČJ, nikoli nějaký systém, signál atd... Nakonec 7. místo, ale + je, že jsme kromě Ústí každého soupeře alespoň jednou šmikli. Dodnes jsem ale nerozdýchal přístup mužstva k poslednímu zápasu s Kopřivnicí...

5) Muži: Zkusili soutěž letos bez pomoci mladých, bohužel jsme v závěru zjistili, že se bez nich neobejdeme. Zase na druhou stranu se Michalové H + N předvedli v perfektním světle a je trošku škoda, že si ligu v příštím roce nezahrajeme. Ne proto, že bychom spadli, ale z ekonomických a administrativních důvodů. Kdo viděl rozlosování na příští rok (už jsou jen dvě ligy) tak si všiml, že jsme zbyli jediní z naší oblasti a nejbižšího soupeře bychom měli 140km vzdáleného.

Sečteno: V uplynulé sezóně jsme vybojovali 1x2.místo, 1x3. místo v KP; 1x 3. místo v OP; 20. místo v Poháru ČR žáků, 1. místo v Zimním poháru mužů KHK; a pár umístění na bedně při turnajích..........

Všem děkuji a přeji prima prázdniny, dovolené pokud možno se sportem.  TN

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář