Jdi na obsah Jdi na menu
 


TJ Ostrov - VK Sport RK 3:2; 0:3

 SK Borek Ostrov : VK Sport RK -  - 3:2; 0:3 

Pokud jsme se nechtěli plácat na chvostu 1. ligy, museli jsme v Ostrově bodovat nejméně za 3 punkty. To se nakonec podařilo, dokonce s bodíkem navíc. To je dobrá zpráva.

Horší je ta, že jsme spíše o dva body přišli, protože se opakovaly chyby z minulého zápasu s Plzní.

1) Nedůrazný = špatný  blok

2) Náhra na kůl = souhra Dan - Tom

3) Špatná vykrývka

Mezi zápasovou pauzou to však chlapcům docvaklo a druhý mač už byl zcela v naší režii. Fantasticky se zvednul Horňa! Najednou opět bodoval na bloku (což nám dva zápasy chybělo) a k tomu si sedli  s Danem v náhře za hlavu. Takhle s tím snad Pavel ještě nezvonil!

Bezvadně se po zranění vrátil Michal Hovorka. Konečně se domluvili s Danem a ve druhém zápase byl na síti neomylný. Soupeř rychlou náhru nestíhal a Michal šel mockrát na prázdnou bránu!

Nehrajeme parohy ani střelbu. Tady nám souhra Tom H - Dan vázne. Naštěstí to ve druhém zápase bylo o stupeň lepší.

Bohužel jsme se nedostali do takového laufu, aby mohl odehrát podstatnější část Tom P, a vázne stále spolupráce s účkem. Naše U mělo nervy ze železa, protože za celý druhý zápas dostal balón na útok 4x! O to příjemnější je pro mě překvapení, že nezahořkl a odehrál celé dva zápasy spolehlivě a velmi dobře

Útok na 5. příčku bude těžký. Náskok máme minimální a před sebou těžší soupeře, než chrti za námi.  Potřebovali bychom ve zbývajících 6 zápasech získat alespoň 6 bodíků. Pokud zůstaneme na vlně a dodržíme kázeň jako ve 2. zápase v Ostrově, není důvod, aby se to nepovedlo.

 

V galerii najdete fotodokumentaci z nejdelšího zájezdu v této sezóně. Ujeli jsme více než 600 km, jak řekl Karel V.: "To je jako k móři!"  Celkem  nalítame v této soutěži cca 3700km. To je jako z Rychnova do Barcelony a zpátky. Myslím, že si pěkně zaděláváme na hemoroidy

Dole je porovnání akce parohy Piacenza - parohy naše.                                                               Jediné co se shoduje:  Hovorka = Zlatanov

224101_liberec18.jpg

Parohy v našem podání

                                             30.3. Prosek -VK RK 

EHL JIŘÍ                        
HORNÍČEK PAVEL    
HOVORKA MICHAL    
HOVORKA TOMÁŠ    
HOVORKA ONDŘEJ    
KROUŽEK MIROSLAV    
MAIXNER DANIEL    
PÁTEK TOMÁŠ    
ŠVEC JAN    
BERÁNEK TONDA    

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

trenink

Mirek Kroužek,26. 3. 2013 16:49

Omlouvám se z treninku

zápas

Mirek Kroužek,24. 3. 2013 16:53

Omlouvám se, že nebudu v sobotu na zápas protože přijedu až ve 4 odpoledne z lvíčat. :(

VIDEA

VOLT,18. 3. 2013 17:38

Krásné srovnání. Pouze Tomáš H. je přesnou kopií smečaře: stejný náběh, stejná vlašťovka. Naopak náhra je "trochu" vyšší, blokař se krásně dívá za balonem. Ale kde jsou ostatní? Kde je vykrývka? Pouze "1" zmateně pobíhá po hřišti. Vypadá to jako groteska z nepovedeného filmu. Kluci musíte makat.

Budu

Jirka,18. 3. 2013 15:51

Hlásím se na všechny zbývající zápasy, poslední play-off turnaj je teďka 22.-24.3., pak už nic nehrajeme.