Jdi na obsah Jdi na menu
 


Turnaj 2 + 2 8.května Výsledky - Šesták nepřijel!

V 8:50 uzavřela jury prezenci a rozlosovala soutěž. Po několikerých dotazech, zda je přítomen Šesták (první přihlášený), nebyl, byl vypracován rozpis zápasů.

Ten jsem mohl za moment hodit do krbu neboť se zjevilo ještě jedno družstvo, vedené potomkem jednoho z organizátorů, tudíž jsme celý systém museli překopat.

Ohromný plus turnaje byla přítomnost všech družstev z Hradce a Liberce. Konečně jsme se nemuseli šponovat pouze mezi sebou, ale objevila se nová šťáva. V celém turnaji nebyl jediný outsider, každý mohl potrápit každého, a tak si snad nakonec všichni plácli dosyta.

Pořadí není důležité, přesto: 1. Ústí 2. Ilonkasteam 3. Kačákteam

PS: "Vraťte mi Šestáka, to je taky blbec, ale aspoň umí zpívat!"

 

 

 

 

 

Náhledy fotografií ze složky Čtyřky 9.5.

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Mikeš?

pepa,13. 5. 2013 14:00

Zdravím,
koukám, že se turnaj velmi vydařil a podle fotek i počasí bylo super. Což je dobrá zpráva. Jenom mi nějak chybí na stupních vítězů team Mikeš? Japato, že se neumístil na bedně?

Re: Mikeš?

Tomáš,14. 5. 2013 9:15

Čau Pepo, Mikeš měl dobře našláplo. V SF vyhrál 1. set a ve druhém vedl 14:10 (hrálo se na 2 hrané), když náhle dostala nahrávačka odraženým balónem od země, po docela slušné prdě, ránu zespodu do čelisti, která se jí následně vychýlila z přírodou nastavené pozice. Protože s tímto handicapem nemohla pokračovat ve hře, skončil Mikeš také. Na návrhy ať si někoho půjčíme jsme se dohodli, že je to blbost. Důkaz zranění je ve fotogalerii.
PS: Kdy budeš schopnej? Krásně nám graduje okres.

Re: Re: Mikeš?

pepa,18. 5. 2013 23:45

Tak to je smůla, ale doufám, že to není nic vážného a vše dopadlo dobře :) jinak nevím jestli je dobré nějak se na mě vázat nebo spoléhat, od února jsem nedržel balon v ruce a nemyslím si, že to jen tak z ničeho nic půjde. Ale abych ti odpověděl na otázku kdy budu, to uvidíme v úterý. Jedu na kontrolu, tak snad se dozvím už i něco více :) pak se určitě ozvu :)