Jdi na obsah Jdi na menu
 


VK SPORT - JEDEEEM!!!

 Juniory čekají poslední zápasy 1. ligy, žáci bojují v posledním kole ČP a muži se porvou o postup v poháru královehradeckého poprdí. Všem družstvům posílám veselou a optimistickou píseň pro navození dobré nálady. Vydržte alespoň do refrénu. Něco tak blbýho jste myslím neslyšeli.

http://www.youtube.com/watch?v=GKlALHcRoNE

Výše zmíněný hit jsem si pustil po přátelském zápase raději několikrát. Dlouho jsem naše starší žáky hrát neviděl a musím říct, že udělali docela skok dopředu. tedy někteří určitě. Přesto několik postřehů.

1) Zatímco se hosté hned po příjezdu rozcvičovali, sledovala je naše "svatá trojice" z topení, kde si nahřívala pozadí. A dva hráči se připravovali intenzivně v šatně. Podle toho vypadal vstup do zápasu. Kuba Kapal odehrál první míč naplno v 18:05. Navrhuji trenérovi, aby Kuba jel do Hradce už v 5 ráno a dal si před našimi zápasy jeden až dva tréninkové.

2) Zatímco kluci z Opočna VŠICHNI žrali parkety, aby míč nespadl na zem, naše zadní řada sledovala vše z povzdálí zřejmě z obav, že by se mohla zpotit. Nechci nikomu křivdit, nevím, zda nemají někteří plajeři zakázaný rychlejší pohyb od lékaře. Volejbal není soutěž krásy.

3) Jirka nesmí vymýšlet, pak jde všechno líp. V jednoduchosti je krása. Kamil s Tomášem P. musí přitvrdit. Míčů máme dost.

4) Když je Jirka včas pod míčem, jsou z toho krásné útoky - Tonda, Tomáš H. i Kuba (ten bohužel jen jednou). Ondra začal dělat vlaštovku, sice zatím jen jednou rukou, ale i to je posun. Kamil je krásně vysoko nad sakem - jen ten důraz!!!

Doufám, že to v sobotu brzy odehrajeme, abych se stihl přijet mrknout do HK. Pojďte chlapi máknout a zkuste konečně ve 3. osmičce bednu.

PS: Děkuji kameramanovi Ondrovi "Ondříčkovi" Beránkovi

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

:D

TONDA,8. 3. 2011 20:28

... vydržel jsem asi 5 sekund ...