Jdi na obsah Jdi na menu
 


VK Sport RK - ŠSK Beskydy 3:1; 2:3 - BOMBA!!!

Před zápasem mně nebylo zrovna hej. Od 3 ráno jsem řešil, zda nechám sedět nejlépe podávajícího hráče - Ríšu a nechám ho pro případ, že by to Danovi nešlo jako rezervu na náhru. Kouďák nahrávat nemohl, protože měl stále bolavé prsty. Naštěstí se ukázalo, že Dan náhru v pohodě zvládne, takže moje chyba v zápisu - tradičně - nebyla potrestána.

Kluci předvedli perfektní výkon a přetáhli na svou stranu koncovky tří setů po sobě!!! Mírně nafoukaní hosté nevěřili, že by mohli prohrát.

První zápas 3:1 (-17, 26, 23, 22)

Druhý zápas dostali větší prostor hráči z lavičky. Dotáhli jsme jej do 5. setu, ale soupeř už byl nad naše síly. V rozhodujících momentech se ukázalo, jak chyběl Martin, který musel odjet pinkat na zas...... akci do Dobrušky. Při nejbližší příležitosti musím panu P. "poděkovat". Jsem přesvědčen, že s ním jsme vyhráli zápasy oba.

Druhý zápas 2:3 (25,-14,22,-14,-7)

Tím nechci vůbec říci, že kluci z lavičky zápas zazdili, ale nemohl jsem nechat odpočinout najednou Ríšu s Michalem a bylo to znát.

Na úvod bezvadný vstup. Děkuji hráčům, divákům, prostě všem za přístup atmosféru ...

Přeji Pepovi, aby se ve vrcholovém sportu "chytil" a prošlápl cestu dalším rychnovákům. Díky Pepo a doufám, že jednou pojedeme třeba do IT na sérii A, budeme mít lístky a ubytování zadarmo a sadu dresů s podpisy třeba z Trevisa.   TN

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Děkuji

Tom,28. 9. 2010 19:01

Děkuji za reakci a omlouvám se. Je jasné, že to každý vidíme zcela jinak. Až budu dělat příští akci průmyslováků (2013), zavolám Kopeckýmu, aby si místo Monte Carla přišel zaházet na koš.

Re: Děkuji

pan P.,29. 9. 2010 9:16

Pro TN : v poho...zdraví Tě...pan P.

Užili jsme si to taky - BOMBA!!!

pan P.,27. 9. 2010 12:58

Pro TN :
Protože jsem byl v tomto článku jmenován, využívám práva reagovat.
Při nejbližší příležitosti mi vážně nemusíš děkovat,to jsi už udělal tímto článkem. Spíš mě zaráží fakt, že jsi avizoval předem 10 nominovaných hráčů,a pak si stěžuješ, že o osudu rozhodujícího setu rozhodla neúčast Martina, který je u vás zatím pouze na hostování. No, to musíte více potrénovat,aby ti vaši kluboví hráči koncovku zvládli i bez něj. Já jsem naopak rád a vážím si toho,že Martin rozložil svůj čas a absolvoval obě akce. A už vůbec se na něj nezlobím, že nestihl za svoji školu odehrát basket proti absolventům školy kvůli nějaké zas...... akci v Rychnově.Martin je dospělý člověk, může se rozhodnout jak chce. Myslím, že si zahrál minimálně stejně kvalitně, jako by si zahrál ve zmiňované odvetě. A pozapasovy brífink stihl taky.Tahle akce se koná jednou za 5 let, těch zápasů Martin ještě stihne, v jejich mluvě... mrtě.
Jo, a kdyby vám náhodou nevyšlo to Treviso, tak můžete dojet k nám, listky nepotřebujete, ubytování zadarmo ve vlastním spacáku, nějaká sada starých dresů se najde a podpisy dodáme.
Jinak ti přeji mnoho úspěchů v této nelehké a záslužné praci pro rozvoj volejbalu.
Zdravi...pan P.

--------------------------------------------------------------------------------

zápas

VOLT,27. 9. 2010 8:40

Všem gratuluji ke krásnému výsledku. Viděl jsem pouze první zápas, který se mi líbil. Hráli jste jako parta. Ale abych stále nechválil,mně se ještě nelíbilo podání, myslím tím, že jste hodně kazili.Nemusí být rána, ale přesně umístěný plachťák také splní účel /viz. Danda v prvním zápase). Na tréninku varianty podání pořádně nacvičte a v zápasech budete mít obrovskou výhodu.