Jdi na obsah Jdi na menu
 


1. kolo Festivalu BV 15. 9. RK

Nový ročník FBV začal na hřišti u sokolovny v Rychnově. Bezva řešení, tlačenice na zemědělce mně nikdy neseděla.

Perfektně připravená hřiště, u každého zodpovědní rozhodčí - prima regulérní dětský turnaj.

Naši nejmenší sice prohráli o bodík hned první zápas, ale pak zaznamenali 5 výher v řadě a to je vyneslo až do finále. V něm prdli s náchodskými děvčaty. Holky byly moc šikovné a když naši kluci dali asi 5 autů o výsledku bylo rozhodnuto. Po zápase sice ukápla slzička, ale přesto, 1. turnaj po přestupu do této kategorie a hned placka = dobrý!

Chlapci v červeném si udělali vlastní turnaj. Nebyla to žádná náhoda, že obsadili první tři místa v soutěži. Jako jediní hráli na tři, neviděl jsem je potáhnout balón. Jen, když už ke konci docházeli síly, kazili trochu víc podání. Finále mezi Cucánkem - Džudlem a Ko-Ko byl velmi slušný červený volejbal, při kterém si chlapci několikrát vysloužili potlesk diváků. Stejně tak vedle hrající borci z Lipovky, kteří šmikli v boji o bronz kluky z Lázní Bělohrad. Kdyby se, stejně jako v cyklistice, vyhlašoval bojovník dne, zvítězil by Tom Kubíček. Do posledního balónu nic nevypustil. Pokud by se hrálo na antuce, tak by měl nákolenky po turnaji určitě rozdrbaný.  

Do modrého se přihlásilo 7 trojic, z toho 4 naši. Moc jsem toho nestihl. Začátečníci v této kategorii zaznamenali po dvou vítězstvích a potkali se v souboji o 5. místo. Větší kluci praskli pouze s Kvasinami a ve vzájemném souboji bylo úspěšnější Déčko. V souboji o 3. místo porazili chlapci C o bodík Slávii A a v nádherném zápase o vítězství v turnaji prohrálo Déčko s Kvasinami taky o bodík - závěrečným prasátkemfrown Scheisse Katze!

Děkuji všem chlapcům za výkony - soustředění je znát

Děkuji všem rodičům za pomoc a panu Zuzánkovi za fotky!   TN

https://tomgiba.rajce.idnes.cz/Rychnov_15.09.2018/#rychnov15.09.2018-103.jpg

rychnov15_09_2018-127.jpg

PS: Rozpis dalších zápasů + řidičů je v "Termíny zápasů a turnajů"

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář