Jdi na obsah Jdi na menu
 


3. kolo OP ve fotografii a nadstavba modrých

https://www.rajce.net/a15684533

Děkuji paní Synkové (rychnovské Gabině Fárové) za super fotky TN

V sobotu jsme se sešli v plném počtu na 3. turnaji OP opět v hale průmyslovky. Svižně zorganizovaný turnaj se podobal předchozím. V oranžových naši chlapci sice udrželi průběžnou první příčku, ale od holek z Rémy dostali pěkně naloženo. Nic je neděje, je to jen sport.

V červených máme 4 dvojice, které jsou zatím o krok před ostatními. Vyzdvihl bych dva momenty. 1) Syny na svém druhém turnaji poprvé (s Benem) na bedně. 2) Zápas o první místo byl fantastický, všichni kluci se překonávali a hráli úžasně.

V neděli odjel Tom Morávek, kterého ještě pálila chodidla po protancované páteční noci (si myslím) s Céčkem do Trutnova, kde kluci obhájili 2. místo a mají nakročeno k postupu ze skupiny, takže by v posledním turnaji nemuseli hrát o červenou lucernu. Áčko a Béčko se potili v Nové Pace.

nova-paka-a.jpg nova-paka-b.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Chyběl Pepča, který byl fotit selfíčka v Třeboni a taky Červeňák, který si pro jistotu posunul odjezd o půl hoďky, takže Béčko odehrálo 5 zápasů ve třech. Co jsem viděl u Bé se mi líbilo. Chlapci ve čtyřech setech prvních zápasů prohrávali 19:24 resp. 19:23 a tři z nich dokázali otočit. Mlátili s sebou o zem a Jůdlík dokonce začal smečovat! Áčko jsem moc neviděl, jen v zápase s námi ,a k němu si asi něco podotkne Zdena. Já jen maličko - škoda že chlapci nespojí svoje dovednosti s bojovností Béčka.

Cestou zpět jsme se stavili u ONOa - benzín za 29,50 nešlo nekoupit. Jak si chlapci vedou a kdy jsou další zápasy najdete v odkazech na liště. TN

PS: Gabina Fárová fotí i jiná témata, než jen mladé volejbalisty. Vřele doporučuji!

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Komentář volejbal

Petra Synkova ,28. 11. 2018 22:38

To jsem netušila, ze víš, kdo je muj vzor