Jdi na obsah Jdi na menu
 


ČP žáci 16. - 17.2. Nymburk

V lehce okleštěné sestavě odehráli kluci velmi zajímavý a hlavně do posledního zápasu napínavý turnaj. Družstva, která v sobotu převyšovala soupeře o parník v neděli nečekaně ztrácela a tím se turnaj zamotal na obou pólech tak, že se skutečně rozhodovalo až v posledních dvou zápasech celého turnaje. Před tímto dvoukolem mohla 4 družstva postoupit a 3 sestoupit. My už jsme nehráli, tak jsme museli čekat, jak to dopadne.

Nakonec to klaplo a díky jedinému setu jsme se zachránili v této skupině a v posledním turnaji budeme bojovat o 9. - 16. místo v ČR!

Turnaj jsme pomohli zamotat i my, protože díky ztrátám s námi nepostoupila o skupinu výš ani hradecká Slavia ani domácí Nymburk.

V sestavě bez dvou hráčů základní šestky jsme dokázali porazit obě Slávie 2:0 a domácí Nymburk 2:1, když jsme otočili ve druhém setu za stavu 0:1 skóre 19:24!!!

Mám pocit, že se zlepšujeme na bloku (Honzu Karbana možná ještě teď pálí ruce, když nasadil desku klukovi na titulní straně), sráží nás příjem. Eda Linhart na postu nahrávače dělal co mohl, ale na můj vkus jsme ho nechali zaběhat až moc. Příjem lítal i klukům, u kterých už by to být nemělo, takže pánové, víte co vás čeká.

Za předvedený výkon děkuji, k výsledku blahopřeji.  

Zpráva o druhém finalovém turnaji ČP žáků 2018-19.doc

20190216_155325.jpg    img_20190217_135621.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Otáčeč čísel při našem posledním zápase

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář