Jdi na obsah Jdi na menu
 


Extraliga kadetů - zatím ještě ne

Do Prahy jsme odjížděli s tím, že se jedná o tečku za celkem úspěšnou sezónou. Pinkneme si a uvidíme. Většina hráčů má v této kategorii před sebou ještě dvě nebo tři sezóny.

Úspěšné vystoupení ve finálovém turnaji nás asi namlsalo příliš. Už v prvním utkání jsme neprodali to co umíme. Chvilku jsme předváděli krásnou hru, chvilku to bylo na ručník. Přílišná očekávaní a přehnaná zodpovědnost svázala některým klukům ruce tak, že v obavě, aby nezkazili balón ho nakonec zkazili.

S Lanškrounem jsme prdli v pátém setu. Kromě prvního dějství jsme si nechali vždy utéct začátek sady. S Havlbrodem to proběhlo v pohodě, na hřiště se dostali postupně všichni hráči. V posledním zápase, který rozhodoval o postupu jsme se vrátili k výkonu s Lanškrounem. Zlobili jsme soupeře do stavu 18, koncovky byly jako přes kopírák. Série zkažených příjmů, vždy minimálně pěti, nás posadila na zadek. Cenné je, že to kluci nikdy nezabalili a makali, největšího soupeře, vlastní hlavu jsme tentokrát nepřekonali.

Zkusili jsme, zatím to nevyšlo a všichni víme, v čem hoříme.  

Abych nekončil pesimisticky, objevila se i pozitiva či novinky.

  • Lukáš mluví perfektně anglicky
  • Stuchla chrápe
  • Už si nikdy neobjednám jídlo podle Aldy
  • Dostal jsem první žlutou kartu v životě!  (Za to samozřejmě nemůžu, ten člověk na empire mě fakt nasral)

PS: Děkuji všem fanouškům, pražským i těm, kteří vážili cestu do Prahy, zejména pak Červinkom.  Rozbor turnaje proběhne, termín dáme včas vědět. Romane, na bonbony se nedostalo, rozdám na tréninku prckům, OK?

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář