Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kadeti + 2. kolo Festivalu BV - to byl mazec!!!

VK Sport zářil o víkendu na Slávii v HK

 

V sobotu 6.10.2018 vyrazili na první kolo Českého poháru naši kadeti. Sehráli 3 zápasy ve skupině, odvezli si 3 cenná vítězství a postup mezi TOP šest týmů v ČR pro další kolo. Kluci předvedli krásný volejbal – skvělý útok, výborné podání, perfektní obranu v poli i na síti. Byla radost se na to „shora“ dívat, což určitě potvrdí jak Červinkovi, tak Krasskovi nebo holky Váňovi. Skvělá práce kluci, všem devíti statečným (Kubovi, Danovi, který hrál se zraněním na noze, Dominikovi, Matějovi, Petrovi, Fandovi, Lukášovi, Davidovi i Boďovi, který se rychle zotavit po zranění kotníku) patří velká gratulace a velký dík !!!!!!!!!!!!!!!!!! Jen tak dál, jako tým jste schopni dosáhnout čehokoli JJJ.

Na obrázku může být: 9 lidí, smějící se lidé, sportující lidé a baskebalové hřiště

 

V neděli pro změnu opět na Slávii vyrazila poměrně početná výprava našich menších na další kolo festivalu v barevném volejbalu. Za vydatné podpory rodičů – taxikářů (některá vozítka jsme dokonce nechali hned u bazénu) a pod vedením Toma Morávka, dopravili do HK 22 kousků našich „borců“. A že jsou to skutečně „borci“ se brzy potvrdilo. V oranžové barvě naprosto bezkonkurečně kralovali ve své skupině a zasloužené zlato si odvezli náš benjamínek Miky a Honzík Kafka. V červené kategorii jsme měli zastoupení ve 3 skupinách a i zde kluci naprosto bez problémů všichni zvítězili. Takže další 3 zlata pro duo KO-KO (Koráb-Kodytek) skóre 171:43, Tom a Tom (Kubíček-Hovorka) skóre 165:92 a bezkonkurenční byli Tom a Kuba (Jůdl-Zuzánek) skóre 189:43. Z toho co jsem viděla, musím vážně smeknout a složit klukům poklonu. Červený volejbal patří k nejtěžší kategorii a hrát a vyhrávat jí můžou jen skuteční „šikulové a srdcaři“ a kluci předvedli, že jsou obojím. V kategorii modrý mini chlapci jsme měli 4 týmy, které byly zařazeny do osmičlenné skupiny, která se hrála systémem každý s každým.

Opět zde byl vidět krásný volejbal, bojovnost a chuť se poprat nejen s míčem, soupeřem, ale i sami se sebou. Naši nejmenší nejeli pro vítězství, ale hlavně se oťukat a nasbírat zkušenosti a to se myslím stalo. Takže sice 8 místo pro Papiho, Michala, Marka a Oldu, ale cenné zkušenosti. Velkým překvapením bylo 5. místo našich dalším „špuntů“ ve složení Jáchym, Pražik a Bene. Kluci předvedli skvělý bojovný výkon ve všech herních činnostech (hlavně Jáchym, to je prostě tryskomyš) a poté co hned v prvním zápase porazili Slavii A bylo jasné, že ač jsou malí, tak jsou neskutečně šikovní a že se s nimi musí počítat, což se potvrdilo i v ostatních zápasech. Největší bitvu svedli naši „ostřílení“, kluci, kteří hrají modrý mini již druhým rokem a zároveň letos poprvé kategorii mladší žáci. Jejich vzájemný zápas rozhodl o vítězi celé skupiny a tentokrát jimi byli Pepa, Alda a Kuba Hovorka, kteří si odvezli další zlato. „Jen“ stříbro patří čtveřici Matouš, Filda, Kuba Červený a Honza Papi – skvělá práce kluci a velký dík i vám.

Takže konečná bilance???? 5x zlato, 1x stříbro, 1x páté a 1x osmé místo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Velký dík patří všem trenérům, rodičům a prarodičům za neskutečnou podporu a tentokrát Verče Hovorkové, za úžasný catering (po krabici řízků se zaprášilo rychlostí blesku), následovaly sladké rohlíčky a perník od Zuzánků !!!!!!!!!!!

Míša

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Catering

Tom,8. 10. 2018 10:01

Už jsem blahopřál během turnaje, chtěl bych jen připomenout, že tento víkend hrají dvě družstva modrých v Rychnově a jedno v Trutnově. V Hradci na mě řízek nezbyl. Nominaci budu dělat ve čtvrtek...