Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kadeti v Nymburce zaváleli, prckové dobojovali v OP

MEMORIÁL OTAKARA BLAŽKA

Jak se dalo čekat, pořadatelé sloučili družstva kadetů a juniorů dohromady. Memoriálu Otakara Blažka se zúčastnilo 8 družstev.

My jsme zahajovali s Prosekem. (Během 4 týdnů 3. a následně 4. zápas s pražskými kluky.) Bé sestavu jsme šmikli celkem jasně a po výhře nad domácími, kteří působili velice odevzdaně, jsme měli jistotu postupu do SF. Junioři hradecké Slávky nám šanci nedali, z čehož vyplynulo, že o finále se utkáme s Áčkem Proseka.

Nádherný zápas. I když jsme jednoznačně prdli první set, nebylo to od nás odevzdané. Ve druhém nás asi soupeř trošku podcenil, získali jsme pěkný náskok a vyrovnali na 1:1!  Rozhodující set, hraný do 10 bodů, si kluci pražský pohlídali.

Čekal nás další juniorský výběr, tentokrát Benátky nad Jizerou.(Junioři Benátek vyhráli tuto sezónu svoji skupinu 1. ligy) Nevím, co soupeř dělal, ale od začátku byl náš soubor starších žáků a kadetů lepší. Potíže jsme měli pouze s příjmem, dva borci podávali fakt super, ale to bylo vše. I když se zejména můj nový kamarád, na fotce zcela vpravo nahoře, snažil a po zápase si stěžoval, že i když dělal co mohl, ti debilové to prohráli.

Turnaj byl super zorganizovaný, bufet vynikající, počasí nádherný.

Kluci v euforii zapomněli u mě v autě mobil (Petr) a krabici od mufinů (Stuchla), který dostal výjimku a mohl jíst v autě. Snědl jich, tuším,všech 12 sám, nerozdělil se! Po upozornění se omlouvám a opravuji. Mufinů bylo jen 5, ale velkejch.

Bylo moc příjemný, když se u mě v práci stavila posádka druhého auta a podělila se o ceny. Kromě medaile, 8 propisek, notýsků a samolepek jsem dostal fusekle na hokej, tenis, basketbal, volejbal, fotbal, jogging, snowboarding a lyžování - vše v jednom, podepsané Tomášem Vokounem. Děkuji moc a hlavně děkuji za skvělý zážitek. Samozřejmě díky patří i Červinkom, jejichž autodoprava opět fungovala bezvadně. 

 

V pátek odpoledne zakončili prckové působení v OP. V Lupenici bylo připraveno 10 hřišť, nechal jsem to na rodičích a Tomovi a v pohodě jsem sledoval celý turnaj z terasy.

V 18:00 bylo hotovo.

Miky a Honzovou zase prdli s holkama z Rémy - 2. místo  CELKOVĚ  Přeborníci okresu!

Kóďa + Fifan vítězství CELKOVĚ stříbro

Džudlik s náhradníkem Marym 2. místo  CELKOVĚ Přeborníci okresu    (placka je samozřejmě i pro koloběžkáře Cucana)

Bene tentokrát s Pinďou 3. místo CELKOVĚ bronz (placka je i pro Toma Kubíčka i Synyho)