Jdi na obsah Jdi na menu
 


Símanka - palec nahoru

Dobrý den příznivci volejbalu,

Pondělní zastupitelstvo schválilo odkoupení , za celkovou kupní cenu 2 000 000 Kč , areálu 
Símanka. Dohodou se po více než patnácti letech městu vrátí i oplocení část sportoviště s volejbalovými kurty. Jak již jsem vás již dříve informovala, letošní investice je natolik velká, že v tomto roce jsme rozběhli sezónu s nezbytný jarnimi výdaji a postupná revitalizace začne v příštím roce. Myslím, že v roce 2018 se hlavně děti a mládež dočkají nových kabin a sociálního zázemí ... Doufám, že tato informace je dobrou zprávou pro všechny volejbalisty a jejich fanoušky a prosím o trpělivost s následujícími kroky vedoucími k postupnému vylepšení  podmínek pro tento pěkný sport.
Sportu zdar a volejbalu přeji pěknou letní sezónu. 
Jana Drejslová 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Ideál

Tom,22. 6. 2017 8:14

Když jsme loni cukli ze správcovství areálu (od roku 2005) obával jsem se, že kurty půjdou do kytek. Což by se zřejmě stalo nebýt chlapců z VK Sport B a Skautů, kteří zajistili přípravu hřišť. To, že se rychle podařilo dostat areál pod křídla města (což nebylo snadné) je bezva. My jsme do areálu za 11 let nalili téměř 700 000,- Kč převážně z dotací, ale pořád to bylo spíše flikování. Základní kámen je položen, teď nemá cenu tlačit na pilu, chtít všechno naráz a to hned. Spíš s rozvahou rozmyslet co a jak. Pro mě je podstatné, že areál je k dispozici jak pro prcky, tak pro hobíky.

Re: Ideál

Milda,22. 6. 2017 9:08

Souhlasím s Tomášem, konečně se snad podaří Símanku vrátit tam, kde kdysi byla. Chápu důvody, proč s investicemi začít až později. Nicméně provizorně natáhnout nějakou síť za zadním kurtem, aby většina míčů nelétala ke kuželně, by to chtělo co nejdříve. Nebo alespoň odemykat branku, kterou by se dalo rychle dostat pro míč na silnici.

Re: Re: Ideál

Jana Drejslová,22. 6. 2017 10:48

Ano, ano....síť a plachta jsou objednané....bude co nejdříve......