Jdi na obsah Jdi na menu
 


Víkend 22. - 23.9.

Volejbalový víkend VK Sportu RK

tmp-cam--625671882.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

V sobotu vyjeli kluci ke svým prvním zápasům v šestkovém volejbale do Svitav. Hrálo se venku,  teplota se postupně šplhala z  10°C, ale pak se ukázalo i sluníčko a hned bylo veseleji. Kluci se pořádně  rozcvičili a nastoupili k vítěznému tažení.

První zápas  porazili 2:0  Svitavy, pak 2:0 Poličku, 2:0 Českou Třebovou a 2:0 Letohrad.

Kluci v sestavě:  kapitán Honza Papáček, Pepa Daníček. Filip Morávek, Matouš Kostelej,  Kuba Červený, Aleš Hejl, Eda Linhart a Michal Ciran - zahráli pěkný volejbal, snažili se hrát na 3, dobře podávali, v podstatě jsem se nemusela „vášnit“.

Mezi zápasy měli i čas na krátké občerstvení, které jim zajistila paní Červená, která klukům upekla bábovku, štrůdl a mini pizzy. Marcelo moc děkujeme   JJ

Příští kolo se hraje 20.10. v České Třebové, jede Míša Reslová a Aleš Hej – Aleši, zajišťuješ catering!!

 

V neděli se hrálo 1. kolo modrého minivolejbalu. Protože máme 3 družstva, jelo družstvo  „B“ s Pepou Daníčkem do Nové Paky a Družstva „A“ a „C“ do Plotiště .

Za Družstvo „A“ – z pěti zápasů 4 x výhra a  1 prohra s Plotištěm, ale krásný a pohledný volejbal, který sledovala i ostatní družstva. Oba sety jsme prohráli v koncovce. Nevadí, příští kolo, které budeme pořádat 14.10. na průmce v Rychnově, je šmikneme. V družstvu „A“ hráli: Papi Honza, Filda,  Červeňák a benjamínek Kuba Zuzánek – Kubo- super výkon.

Za oba dny kluci díky J J J

Zdena

 

Pepa Daníček poslal do komentáře několik vět z turnaje modrých v Nové Pace. Zapomněl skromně podotknout, že tento turnaj vyhráli.

Na zkušené v Plotišti bylo naše Céčko. Jáchym, Papi junior, Bene a Olda se popasovali se staršími soupeři vcelku dobře. Lídrem družstva je Jáchym, který lítá po hřišti jako rtuť. Občas odehraje spoluhráči balón u nosu dříve, než si tento stihne zavolat mám. Papi každou volnou chvilku na hřišti protancoval a na konci si trošku postěžoval, že je už unavený. Bene toho na hřišti moc nenamluvil, občas hrál zbytečně bagrem, ale i on odehrál velmi dobré zápasy. Vyšil  dvě nádherná podání vrchem... bohužel netrefil hřiště. Chytil se i Olda, kterého ale nejvíc zlobilo podání. Naštěstí jeho nic nerozhází, a tak zůstal po celý turnaj rozesmátý.

I když jsme všechno prohráli, tak se ctí. Kluci příkladně bojovali a několikrát překvapili soupeře, když i zdánlivě ztracený míč dokázali přehrát. Tato skupina je docela těžká, uvidíme, ke komu se přiřadíme po základní části. Tabulky a rozlosování naleznete v oblíbených odkazech. 

Podrobné info z turnaje mladších a modrého A slíbila poslat Hauptcouchin Zdena.

https://tomgiba.rajce.idnes.cz/Mladi_zaci_Svitavy/   FOTO SY Děkuji paní Červené

https://tomgiba.rajce.idnes.cz/Plotiste_23.09.2018/  FOTO Plotiště Děkuji panu Zuzánkovi

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Modří v RK

Tom,24. 9. 2018 9:42

Koukám, že nominace na příští turnaj modrých bude dle zajištěného občerstvení. Vážným favoritem na hrací post je Pinďa, který slibuje (už dlouho), že přinese telecí a kuřecí řízky.

Re: Modří v RK

Verča,24. 9. 2018 21:14

Jj, počítáme s tím:-). Už mi to několikrát připomínal!:-)

Nová Paka

Pepa,23. 9. 2018 15:34

Já musím "novopackou" skupinu jen a jen chválit. Perfektně podávali a příjímali. I přes pokyn Toma, to s tím aktivním útokem nebylo tak horké, ale pár věcí bylo velmi povedených. Všichni makali, povzbuzovali se a to bylo vidět i na předváděné hře. Výborně do týmu zapadl i Tom Judl. Chlapci jen tak dál...