Jdi na obsah Jdi na menu
 


Výsledky víkendu 20. + 21. 10.

1) Kadeti vyklepli 2 x 3:0 Svitavy!    Blahopřejeme

2) Červení se poráželi pouze mezi sebou a obsadili v 1. kole OP první čtyři  místa.

  • Nádherný zápas mezi Ko Ko a Ju Zu.
  • Tom Kubíček opět dokázal vybrat i nemožné. Momentka ze zápasu s RÉMou: Pinďa se zády k síti omlouvá Tomovi, který leží na zemi po té co v pádu vybral nepřesnou příhru. Holky si mezitím třikrát přihrály a hrají přes, Pinďa se stále zády k síti omlouvá, Tom se zvedá a zdrhá na druhou stranu hřiště, kde opět v pádu vybírá balón...
  • Syny krásně vplul do turnajů a hned zaznamenal 4 výhry.

3) Oranžoví - Miky + Honza zvítězili ve všech zápasech a vyhráli 1. kolo OP

4) Starší žáci 2. místo ve 2. kole KP ve Dvoře Králové

Starší žáci

Nedělní ráno strávili SŽ na cestě do Dvora Králové n. Labem ke svému prvnímu zápasu v krajském přeboru. Při neúčasti M. Cirana (Apalucha) a V. Červinky (nemoc) jsme doplnili  počty o Fandu Linharta. Zápasy proti Hronovu a Dvoru jsme zvládli bez problémů a 2 x vyhráli 2:0. Se Slávií HK to bylo naopak. Hlavně v prvním setu nás kluci z Hradce přehráli o „parník“. Špatně jsme přijímali, kazili podání. Ve druhém setu se to zlepšilo, prohráli jsme jen o 10 bodů L. Ale už tam byly úspěšné bloky (Fanda, Marek, Ondra), hra v poli (Vojta, Tomáš), náhra Eda, smeč Honza, Kuba. Možná, když budeme na tréninku víc makat a méně kecat, tak to bude ještě lepší. Další zápas 18.11. v Hronově. Zdena

5) Mladší žáci 2. místo v KP v Poličce

6) VK Sport B 1. místo ve 3. kole KP modrý volejbal Červený Kostelec

7) VK Sport A 2. místo ve 3. kole KP modrý volejbal Chlumec n/C

8) VK Sport C - první vítězství v soutěži - nad Slávií HK 2:1

img_20181021_123954.jpg

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Foto okresní přebor oranžový+červení

,23. 10. 2018 6:03

https://tomgiba.rajce.idnes.cz/Okresni_prebor_oranzovy_cerveni_RnK_20.10.2018/

ml.žáci - sobota

Míša,22. 10. 2018 8:22

K dalšímu turnaji krajského přeboru se v sobotu vydali mladší žáci VK Sportu RK. Bohužel, začátek prvního zápasu v 9h v Poličce, znamenal pro všechny značně časný budíček, takže někteří doháněli spánkový deficit ještě v autě. Přes mlhu jako u Rákosníčka jsme se prokousali k cíli a v 9h nastoupili k zápasu proti Geodezii České Třebová. Celý zápas byl jednoznačně v naší režii i když nekteří hráči se teprve probouzeli - vítězství 2:0. Druhý zápas se Slavií HK byl už trošku o něčem jiném. Ještě budeme muset pár desítek zápasů odehrát, než se s nimi budeme moci měřit. Zatím nám chybí pohyb v poli a rychlejší čtení hry. I přesto kluci předvedli bojovný výkon a prohráli 0:2 se ctí. V dalších dvou zápasech už nebylo prakticky co řešit, se Svitavami i s domácí Poličkou jsme s přehledem zvítězili dvakrát 2:0. Na hřišti se vystřídali všichni hráči, všichni měli i možnost si odpočinout a dočerpat síly. K tomu nám značně pomohl catering od naší řidičky - Káti Hejlové, v podobě řízečků a voňavé bábovky, za což jí patří velikánský dík - tyhle soboty se mi začínají líbit :-):-):-).

Všem klukům patří velký dík za předvedený výkon i když občas to bez mého zvýšeného hlasu nešlo (kdo mě zná, tak ví, že to nemyslím ve zlém, ty emoce k tomu prostě patří). Jen pro příště poprosím všichni šedivé dresy s sebou, v prádelním koši jsou nám na prd :-).

Re: ml.žáci - sobota

Tom,22. 10. 2018 8:28

...a my jsme s sebou měli perník od Zuzánků, který údajně spolupekl Filda a bábovku paní Žbánkové. Tu však Olda nechal zastrčenou v baťohu, takže kromě mě, na ní kluci nedosáhli a Olda 3/4 dovezl domů. Byla výborná.