Jdi na obsah Jdi na menu
 


Žáci v Kojetíně - PECKA

Letní MČR starších žáků pro ročníky 2007 a mladší

 

Po loňské sezoně, která byla z důvodu Covidu zrušena, jsme se přihlásili na Letní

MČR SŽ. Jak již bývá zvykem, dali nás do východní části, kterou pořádal Kojetín.

Za účasti 8 družstev, která byla rozdělena na 2. skupiny, jsme na místo dorazili po

2,5 hodinách. Našimi soupeři ve skupině byli kluci ze Zlína, Letohradu a Velkého

Meziříčí.

 

Bez neúčasti kapitána a nahrávače Honzy Papáčka (nemoc), jsem zamíchala s postavením, ale kluci se s tím popasovali a bez problémů vyhráli skupinu, když své soupeře porazili vždy s výsledkem 2:0.

 

Ve čtvrtfinále jsme nastoupili proti Havlíčkovu Brodu a opět výhra 2:0, která nás poslala do semifinále proti družstvu Red Frýdlant nad Ostravicí, které nastoupilo s tím, jak nás smete, ale opak byl pravdou. Kluci zahráli výborně od příjmu, obraně i útoku a to vedlo k další výhře 2:0 a postupu do finále proti družstvu Znojma, které vyhrálo loňské mistrovství mladších žáků.

 

Od zahájení zápasu bylo jasné, že to nebude snadné. Výšková převaha spojená s šikovností hráčů byla nad naše síly. První set byl ještě vyrovnaný, prohra jen o 3 míče, super výkon, ve druhém setu už se nám tak nedařilo a hlavně i síly ubývaly. Prohra 2:0, celkové druhé místo, krásná hra, pohoda i občerstvení v „Mekáči“.

 

Chválím všechny hráče, kapitána, který převzal roli nahrávače Aleše Hejla, blokaře Pepu Daníčka a Kubu Červeného. Na jejich postech zahráli výborně i Marek Suk a Tomáš Jůdl, oba zvládli i post univerzála.a na bombě se vystřídali Jan Moravec, Jakub Zuzánek a Jáchym Heřman.

 

Kluci, hráli jste krásně, bojovali jste a i v tom vedru jste to zvládli a vysloužili jste si pochvalu i od trenérů ostatních družstev.

Poděkování patří i Tomáši Novákovi, který nás dovezl a všechny zápasy zapsal.

 

Kluci ať se Vám daří i v dalších zápasech a zůstaňte tou prima partou J

Zdena

img-20210620-wa0004.jpg   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

img-20210621-wa0001.jpg

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář