Jdi na obsah Jdi na menu
 


ZAKONČENÍ SEZÓNY 16/17 - LUPENICE

Přes 100 se vyšplhal počet účastníků rozlůčky se sezónou. Předvoj VK SPORTu (Milan, Zdena, Jirka, Míša) od rána poctivě připravoval vše potřebné, aby akce klapla. Troufám si tvrdit, že se setkání vydařilo.

 

Kluci si pinkly v turnaji  celkem 55 zápasů. Starší vzali prcky pod křídla. Převážná většina hráčů pochopila, že  o výsledek jde až ve druhé řadě. To ovšem nic neubralo na bojovnosti. Antuky chlapci odnesli na dresech dostatečně. I když  výjimku bychom našli, když jeden z borců po turnaji - 10 odehraných zápasech, zářil v bílém, hrou nepoznamenaném triku.

 

V rámci této volejbalové akce proběhla také soutěž o nejlepšího střelce. Před biathlonové sklopné terče o průměru 3,5 cm (sice menší ale ne z 50 metrů) systémem náhlá smrt, zalehlo 60 snajprů. Pět soupeřů museli vyřadit, aby se utkali ve finále paní Kubíčková a pan Gajdoš. Čest mužského pohlaví byla zachráněna a vítěz získal cenný diplom.

p6221495.jpg

 

 

Děkuji děvčatům v bufetu, chlapcům u grilu a na hřišti i asistentkám za to, že se podařilo takový mumraj zvládnout a ještě jednou děkuji rodičům za to, že dorazili, čímž podpořili jak své prcky, tak i nás.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

čeština

Tom,8. 7. 2017 8:29

Pane jo, "Kluci si pinkly" Příklad si ze mě neberte...