Jdi na obsah Jdi na menu
 


ZAKONČENÍ SEZÓNY 17/18 21.6.

První, konečně letní odpoledne, přišlo na Símanku téměř sedm desítek příznivců VK Sportu, aby pohybem oslavili 16. sezónu. Z hlediska dosažených umístění v soutěžích a turnajích v úrovni od místních až po celorepublikové - nejúspěšnější sezónu v historii klubu.

Výčet všech medailí by zabral půl stránky a na někoho bych určitě zapomněl, tak jen stručně….

Dvě zlata + jedno stříbro z republikového turnaje, 15 umístění na stupních v krajských soutěžích, vítězství v Dřevěnicích, Letohradě, Kvasinách... starší žáci super sezóna - 6 kluků ve výběru KHK... a v neposlední řadě odchovanec Míra Kroužek s Duklou Liberec bronz v extralize a zlato v Poháru ČR!!!

Ale zpět ke včerejšku. Pepa Daníček zařídil vše potřebné na opékání, připraven byl pitný režim, Zdena vypeckovala (aspoň si to myslím) třešně a upekla bublaninu, Tom Morávek připravil sportoviště - celkem 5 disciplín, příchozí sportovci vytvořili 26 dvojic a mohlo se začít.

zaverecna.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bylo fajn sledovat, jak někteří, většinou dospělí, nejdříve dělali jako by nic, ale pak např. ve slalomu v písku nechali duši. Škoda, že se běželo jen jedno kolečko místo plánovaných tří, to by ji třeba i někdo vypustil.

img_20180621_163145.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Výsledky samozřejmě nejsou důležité. Jen pro zajímavost:

1) Moravcovi si pinkli přes síť 1058x  pak začalo naštěstí pršet

2) Jůdlovi dosáhli v podání na přesnost 38 bodů, hned za nimi Synkovi 37

3) Pouze tři dvojice nedaly ani jeden koš

4) Ve slalomu v písku zabloudil pouze jeden běžec. Nejrychlejší čas z mimosourozeneckých dvojic (ty asi příští rok zatrhneme) měl Filip 26,2 (Zapomněl jsem s kým soutěžil)

5) Údery florbalkou do branek v jeteli si nejvíce užil Marek R. s mamkou. 

Děkuji všem přítomným za spolupráci a těším se na další sezónu.   TN

PS: Během večera jsem dostal spoustu omluvenek z plavatlonu, bohužel i od obhájců loňského vítězství. Proto jsem se rozhodl přesunout tuto akci na poslední prázdninový víkend. Čas upřesním. Věřím, že trefím alespoň správný měsíc.   

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Doplnění textu

Tom,22. 6. 2018 15:45

Tak Filip ml do dvojce pana Červeného!